Certificaat van uitmuntendheid 2016

Frituur Franky kreeg deze week een Certificaat van uitmuntendheid toegekend door TripAdvisor®. Het certificaat wordt uitgereikt aan horecabedrijven uit de hele wereld die een goede klantervaring bieden.  

Wij zijn dan ook héél fier om deze verdienste in ontvangst te mogen nemen.
Met dank aan alle klanten voor hun steun!
Frituur Franky Oostende - Tripadvisor certificaat

 

TripAdvisor® is een reiswebsite waarmee reizigers de perfecte reis kunnen plannen en boeken. TripAdvisor biedt advies van miljoenen reizigers, een groot reisaanbod en hulpmiddelen voor het plannen van een reis met rechtstreekse links naar boekingsfuncties, waarbij honderden websites worden doorzocht om de beste hotelprijzen te vinden. Websites met het TripAdvisor-merk vormen de grootste reiscommunity ter wereld.

Gelijkaardige berichten

Loading...